ZENIT WING TSUN KUNG FU ISKOLA HAJDÚSZOBOSZLÓ

Legendás harcművészet, hatékony önvédelem

„Kicsivel több mint 10 éve tanulom a Wing Tsun-t. Az elején még a hatékony önvédelmi technikák miatt vágtam bele, de mára életstílussá vált számomra. Az edzések hatásosak, és változatosak. Az edzések vezetői, mindig figyelembe veszik a gyakorlók terhelhetőségét, és aszerint szervezik az edzéseket és így a diákok tudásuknak megfelelő tananyagot gyakorolhatnak.

Magánéletben is összetartó, lelkes csapatra találtam, akikkel rendszeresen tudom magas színvonalon gyakorolni a Wing Tsun harcművészetét. Hamar kiderült az is, hogy nagyon jó az egészség megőrzésére, így ma már hiányzik ha nem jutok el az edzésekre.”

Rehó János - vállalkozó

„Az edzések minden tekintetben megfelelnek a számomra. Sifu és a Sihingek nagyon segítőkészek és jól magyaráznak, ezáltal a nehezebb és összetettebb gyakorlatok is könnyen megtanulhatóak és a változatos erősítések miatt kellően elfáradunk az edzések végére.”

Lovas Barnabás - tanuló

„A Wing Tsun számomra egy olyan hasznos harcművészet ahol a szellemi kihívások mellett a fizikai erőnlétemet is erősíthetem. Közel egy éve járok edzésekre, mely idő alatt új barátokra találtam és megszereztem az első fokozatomat, erősödtem fizikailag és szellemileg egyaránt. Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagja lehetek.”

Rugan Andrea - pedagógus

„Mivel érdekel az ázsiai kultúra, ezért valami olyan harcművészetet szerettem volna tanulni ami onnan származik. Választásom ezért esett a Wing Tsun-ra. Azt szeretem benne, hogy nem az számít milyen nagy és izmos az ember, hanem a technikán múlik az egész. Az edzések nagyon jól vannak összeállítva és rendkívül változatosak. Nagyon aranyos és befogadó a társaság, a Sifu és Sihingek is segítőkészek.”

Nagy Renáta - tanuló

„Márciusban megpillantottam egy Facebookos bejegyzést miszerint kung fu nyílt nap lesz egy hozzám közeli iskolában. Elmentem és meglepett, hogy nem padon üldögélve, és onnan figyelve, hanem minket kezdőket is azonnal bevonva a feladatokba telt el a foglalkozás. Nagyon érdekes volt és eldöntöttem, hogy beiratkozok, és elsajátítom ezt a harcművészetet. A csoport nagyon befogadó volt velem, pedig a sok fiatal között igencsak furcsán éreztem magam az elején. Az edzések nagyon jó hangulatban telnek és Balázs Sihing mindig nagyon precízen összeállított órákat tart és hatalmas türelemmel magyarázza el a technikákat. Úgy elszalad a 2 óra, hogy észre se lehet venni. Nagyon szeretem az edzéseket, teljesen feltölt és átmozgat. Örülök, hogy megismerhetem a világ egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszerét.”

Pirnág Szilvia - kutyakozmetikus

„A Wing Tsun számomra erőnlét, munka, tudás, egyensúlyt hoz a hétköznapjaimba, örömöt és tartást ad. A közösség befogadó, a légkör kellemes. A Sihingek felkészültek, segítőkészek. Az edzések során megtapasztalhatom a saját erőmet és korlátaimat. A Wing Tsun megismerésével betekintést kaptam a legendás harcművészetek világába, szerintem mindenkinek ki kellene próbálnia kortól és nemtől függetlenül.

Tikászné Zselencz Aliz - gazdasági ügyintéző, Hajdúszoboszló

„A Wing Tsun egy nagyon dinamikus harcművészet, ami már az elején magával ragadott. A közösség rendkívül barátias, melybe könnyű beilleszkedni. A Sifu és Sihingek pedig nagyon segítőkészek, és bármivel fordulhatok hozzájuk. A segítségükkel a mozdulatok könnyedén megtanulhatóak és értelmezhetőek. Mindig várom az edzéseket, melyek változatosak és jól kidolgozottak. Örülök, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek!”

Tikász Sámuel Erik - tanuló

„Én már több mint 9 éve járok az edzésekre.

A 9 év alatt Sifu Bányász József mellett instruktor lettem, most pedig Sihing Sándor Balázs munkáját segítem abban, hogy minél több figyelmet tudjon fordítani a diákok minőségi oktatására.

Egy születési rendellenességemből adódóan az egyik lábam mindig is kisebb és gyengébb volt, de az edzéseknek hála nagyon sokat javult az állóképességem, mert az edzéseken a gyakorlatotokat mindkét oldalra kigyakoroljuk, hogy egyaránt fejlődjön mindkét oldalunk. A fizikumom mellett mentálisan is sokat fejlődtem és a mindennapokban is fókuszáltabb tudok maradni.

A mai napig, instruktorként is sokat tanulok Sifutól és Balázs Sihingtől. Mindig van egy olyan technika az edzéseken amely képes újra és újra lobbantani a már közel 10 éve égő tüzet. Balázs Sihing edzésein is azt az élményt kapom amit megszoktam abból az időből amikor még Sifu tartotta az edzéseket Hajdúszoboszlón. Jól megtervezett, dinamikus edzések várják a diákokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Szabó Zsolt - masszőr

„Mindig is szerettem volna egy olyan harcművészetet közelebbről megismerni, amely nem csak az egészségemre van jótékony hatással, de az elveivel is tudok azonosulni.

Választásom a Wing Tsun-ra esett miután több éve gyakorló mesterektől és diákoktól a következő véleményeket olvastam a különböző fórumokon:
- gyakorlása során kialakul egy stabil belső nyugalom és magabiztosság
- a Wing Tsun alapelvei segítenek a mindennapi problémák kezelésében is
- nem csak egy hatékony és dinamikus harcművészet, de egyben életstílus is.

A Zenit Wing Tsun Kung Fu edzésein a fentiek mellett egy befogadó és kivételes csapattal is megismerkedhettem. Sihing Sándor Balázs a csoportban lévők különböző szintjeihez igazítva jól strukturáltan és változatosan építi fel az edzéseket. Elhivatottsága rendkívül motiválóan hat a fejlődésre vágyó tanítványokra. Az iskola megálmodója és vezetője Sifu Bányász József pedig több mint 15 éves tapasztalatának megosztásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wing Tsun Kung Fu-val egyre többen megismerkedjenek, és az életük részévé válhasson ez a nagyszerű harcművészet.”

Varga Zoltán - szoftverfejlesztő

Gyere el egy ingyenes próbaedzésre, próbáld ki!! Érdekel