ÖT ELEM WING TSUN KUNG FU HAJDÚSZOBOSZLÓ

Legendás harcművészet, hatékony önvédelem

A csapat

Hajdószoboszlói Wing Tsun csapat

Jelenleg két fő csoportban (gyerek és felnőtt) folyik a képzés, azon belül is tudásonként, fokozatonként bontva. A csapat létszáma 30-40 között mozog, az életkor szerint 7 és 50 év közöttiek a gyakorlók. Az edzéseket, már 13. éve Sifu Bányász József vezeti, aki 21 évesen vette át az iskola irányítását és az akkor gyengélkedő iskolából egy erős, haladókkal és instruktorokkal rendelkező csapatot épített fel.

Hajdúszoboszlón nagy népszerűségnek örvendenek az edzéseink, a szoboszlói emberek nyitottak a harcművészetekre, gyerekeiket is szívesen íratják be hozzánk. Tagfelvételeink, bemutatóink nagy érdeklődés mellett zajlanak, valamint rendszeresen kérnek fel minket ún. külsős bemutatókra is különböző rendezvényeken (pl. iskolai eseményeken, sportnapokon).

Hajdúszoboszlón egy igazi kung fu család alakult ki, a tanítványok nem csak edzőtársak, hanem barátok is, figyelnek egymásra, segítik társaikat a civil életben is, összejárnak edzeni, szórakozni is. Minden évben megtartjuk családi napunkat is, ahol közös főzés, bográcsozás mellett kapcsolódunk ki.

Szakmailag is nagyon jól áll az iskola: Sifu Bányász József 15 éve Wing Tsun-ozik, két helyettes oktatója Sihing Nagy Zoltán 9. éve, Sihing Somogyi Viktor pedig 11. éve. Ők tanítják a diákokat és adják át a sok év és rengeteg gyakorlás során megszerzett tapasztalataikat a következő generációnak.

Egy teljesen felszerelt edzőteremmel rendelkezünk: fabábu, ütő és rúgópajzsok, logózsák, gyakorlókések és botok, Shaolin és Wing Tsun botok, teljes védőfelszerelés szabadharchoz.

A Sifu Török Róbert vezette Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület tagja az iskola, a teljes Wing Tsun rendszert meg tudják tanulni a diákok, nem fognak korlátokba ütközni tanulmányaik során. Az iskola tanítványai folyamatosan részt vesznek az egyesület szemináriumain, nyári táborain, ezáltal garantálva van a folyamatos fejlődés.

 

Ingyenes tagfelvételt és bemutatót tartunk hamarosan, gyere el! Érdekel

Edzések helye

3-as iskola tornaterme (Hőgyes Endre Gimnázium B épület)

Hajdúszoboszló, Rákóczi út 64. (Rákóczi és Török utca sarkán)

Edzések ideje

Gyerekcsoport
kedd és csütörtök 18:15-19:15

Felnőttcsoport
kedd és csütörtök 18:15-19:45

Elérhetőség

Sifu Bányász József
Sihing Sándor Balázs

Telefonszám: +36 30 543 7636
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.