ZENIT WING TSUN KUNG FU ISKOLA HAJDÚSZOBOSZLÓ

Legendás harcművészet, hatékony önvédelem

A csapat

Hajdószoboszlói Wing Tsun csapat

Jelenleg két fő csoportban (gyerek és felnőtt) folyik a képzés, azon belül is tudásonként, fokozatonként bontva. Életkor szerint 7 és 50 év közöttiek a gyakorlók. Az edzéseket, 15 éve Sifu Bányász József vezeti, aki 21 évesen vette át az iskola irányítását és az akkor gyengélkedő iskolából egy erős, haladókkal és instruktorokkal rendelkező csapatot épített fel. 2018 júliusa óta, Budapestre költözése miatt mentor szerepet vállal az iskolában és az edzések irányítását átadta helyettesének Sihing Sándor Balázsnak, aki közel 10 éve tanítványa már és gyerekkorától kung fuzik. 

Hajdúszoboszlón nagy népszerűségnek örvendenek az edzések, a szoboszlói emberek nyitottak a harcművészetekre, gyerekeiket is szívesen íratják be az iskolába. A tagfelvételek, bemutatók nagy érdeklődés mellett zajlanak, valamint rendszeresen kérik fel a csapatot ún. külsős bemutatókra is különböző rendezvényeken (pl. iskolai eseményeken, sportnapokon).

Hajdúszoboszlón egy igazi kung fu család alakult ki, a tanítványok nem csak edzőtársak, hanem barátok is, figyelnek egymásra, segítik társaikat a civil életben is, összejárnak edzeni, szórakozni is. Minden évben megtartja az iskola a családi napját is, ahol közös főzés, bográcsozás mellett kapcsolódnak ki.

Egy teljesen felszerelt edzőteremmel rendelkezik az iskola: fabábu, ütő és rúgópajzsok, logózsák, gyakorlókések és botok, shaolin és Wing Tsun botok, valamint teljes védőfelszerelés szabadharchoz.

A Sifu Bányász József vezette Zenit Wing Tsun Szövetség tagja az iskola, így a tanítványok folyamatosan részt tudnak venni a szövetség szemináriumain, nyári táborain és vizsgáin, ezáltal garantálva van a folyamatos fejlődés.

 

Ingyenes nyílt edzést és tagfelvételt tartunk hamarosan, gyere el! Érdekel

Edzések helye

3-as iskola tornaterme (Hőgyes Endre Gimnázium B épület)

Hajdúszoboszló, Rákóczi út 64. (Rákóczi és Török utca sarkán)

Edzések ideje

Gyerekcsoport
kedd és csütörtök 17:30-18:30

Felnőttcsoport
kedd és csütörtök 18:15-19:45

Elérhetőség

Sifu Bányász József
Sihing Sándor Balázs

Telefonszám: +36 30 543 7636
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.